top of page

Jobba hos oss!

Liljedal’s Beach Club, sommaren 2024

Verksamhet:

Vi bedriver sedan 2023, en Beach Club i Liljedal’s gästhamn med Vänerns ”bästa uteservering”. 

Vi kallar det medvetet inte för restaurang, då vi anser att vi erbjuder en enklare form och mer avslappnad miljö än vad som uppfattas om vi skulle kalla det för restaurang, vi vill erbjuda ett skönt häng för våra gäster, så därför har vi en Beach Club. 

Vi har öppet dagligen mellan 11.00-23.00, under 3 månader från juni till september, men är väderberoende så vid vissa tillfällen så stänger vi eller öppnar senare, om inte vädret tillåter. 

Trots att vi inte kallar oss själva för en restaurang, så erbjuder vi vällagad lokal mat i form av diverse förrätter, huvudrätter och desserter, det finns ett brett utbud av drycker som passar bra till det vi erbjuder, eller som passar bra för ett skönt häng. 

Vi erbjuder olika aktiviteter i form av musikkvällar i form av trubadurer, musikquiz eller större arrangemang i samarbete med föreningen LiFE på scenen i Liljedal. 

Vi erbjuder även uthyrning av kajaker, SUP (stand up padelboard’s) & bastubåt.

Vad vi söker:

Servicepersonal som tar väl hand om våra gäster oavsett om de vill äta, dricka eller ut och paddla på Vänern. 

Vi tar deras beställningar, serverar, tar betalt, lagar mat, hämtar och fyller på varor, plockar disk, torkar bord, lämnar ut och tar emot våra kajaker, sup’ar och bastubåt. 

Helt enkelt ser till att våra gäster får en fantastisk upplevelse!

 

Serveringspersonal (från 16 år):

Vi söker dig som är serviceinriktad, trevlig, har ett eget driv och älskar att träffa människor i en fantastisk miljö, stresstålig bör du vara då det vid tillfällen är mycket att hålla ordning på. 

Dina arbetsuppgifter blir att se till att stolar och bord på uteserveringen är rena och i ordning. Ta beställningar, servera och ta betalt från våra gäster, och se till att gästerna känner sig välkomna hos oss på Liljedal’s Beach Club. 

Det ingår även att ta emot mat/dryck leveranser från våra leverantörer, hämta och fylla på varor från vårt lager till Beach Cluben och se till att allt vi behöver finns på plats för att serva våra gäster. Du har även koll på uthyrningen av våra kajaker och SUP’ar, som skall lämnas ut och tas emot. 

 

Senior arbetsledare (från minst 20 år och uppåt):

Här letar vi efter en person som är 20+ och som kan ta ett lite större ansvar än vad som krävs av vår serveringspersonal ovan.

Vi söker dig som är serviceinriktad, trevlig, stresstålig, bra på att leda/delegera till dina medarbetare, har ett eget driv, gillar att laga mat och älskar att träffa människor i en fantastisk miljö.  

Du kommer att lägga beställningar av mat och dryck hos våra leverantörer i samarbete med din chef, öppna och stänga Beach Cluben, du skall ha ett intresse av matlagning, då det kommer att vara ditt ansvar att tillaga mat på beställning. 

Du kommer att vara huvudansvarig för verksamheten vid de tillfällen som krävs, vilket innebär att du bör ha en förmåga att planera ditt arbete. 

Ett stort plus är givetvis tidigare erfarenhet av arbete inom liknade verksamheter.

 

Vad erbjuder vi:

Ett omväxlande sommarjobb med varierande arbetstider som vi sätter i möjligaste mån tillsammans så att alla får som dom vill. Vi erbjuder en fantastisk miljö, med underbara gäster och medarbetare. 

Du har ett mycket fritt arbete, och får vara med och utveckla verksamheten. 

Timanställning med lön enligt kollektivavtal.

 

Ansökan skickas till: Fredrik Lindén på, linden@salesmarketing.se

Vid frågor är det bara att höra av dig till Fredrik Lindén enligt nedan.

 

Varm välkommen med din ansökan, så hoppas jag vi hänger tillsmans sommaren 2024!

LBC logga
bottom of page